Din klinik i Uppsala för skönhet & välmående

Hud

Dermapen4

Huduppstramning och hudföryngring.

Dermapen4 gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning och förnyelseprocess men också från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Förutom att ge huduppstramning och hudföryngring behandlar dermapen fina linjer, rynkor, stora porer, oren hud, acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr (både kirurgiska och acneärr), brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Om Dermapen4

Operationstid:

45 min

Tid på kliniken:

ca 60 min

Åter till arbetet:

Direkt

Ingår:

Avancerat specialserum med vial, peel och sheetmask.

Viktiga förberedelser

Var ren i ansiktet när du kommer. Ha gärna fuktkräm men inte make-up eller parfym.

Behandlingen

När du kommer till oss på behandling ingår alltid rengöring, själva behandlingen och efterbehandling.
Du ligger bekvämt i vår sköna behandlingsstol med ett varmt täcke och lyssnar på avslappnande musik.
Stanna gärna en stund efteråt och njut av en kopp varmt te eller kaffe.

Efter behandlingen

Du kan återgå till arbetet direkt efter behandlingen.
Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Eftersom cirkulationen i huden aktiveras kan det leda till en utrensning av slaggprodukter och vissa kan därför uppleva att de får små utslag, det är också helt normalt. Det är av oerhörd vikt att du tänker på hygien och använder korrekt hudvård efter behandlingen.

Ta inte på det behandlade området de första timmarna
Duscha eller bada inte och rengör inte det behandlade området på 12 timmar
Använd inte smink eller brun-utan-sol de första 12 timmarna
Byt till rent örngott och nya handdukar
Undvik UV exponering - och använd alltid solskydd för du vistas i solen
Gör ingen hård fysisk träning de närmsta 48 timmarna
Avstå från att vaxa, raka eller färga det behandlade området de närmsta 48 timmarna

Vi finns här för dig

018-410 81 08PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AY2Fyb3ZpdmEuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BjYXJvdml2YS5zZTwvYT4=