Din klinik i Uppsala för skönhet & välmående

Carovivakliniken Uppsala

Skräddarsydd plastikkirurgi i världsklass

Din klinik i Uppsala för skönhet & välmående.

Vår estetiska och rekonstruktiva plastikkirurgi är i en klass för sig. Vi kombinerar olika ingrepp och skräddarsyr behandling och kirurgi efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder alla ingrepp för bröst, ansikte och kropp. Kan vi inte hjälpa dig bättre än andra säger vi nej. Hos oss finns alltid en vetenskaplig grund till de behandlingar vi erbjuder.
  
På Carovivakliniken har vi ingen önskan om att bli störst, men en uttalad beslutsamhet om att vara bäst. Vi tror att du som väljer att komma till oss prioriterar kvalitet och trygghet mer än de flesta.
Förvänta dig det allra bästa - det gör vi.

Du är i trygga händer

Carovivaklinikens uppföljningsprogram är unikt omfattande. Vi bryr oss om dig och vill veta hur resultatet av kirurgin påverkar dig även på lång sikt. I samarbete med Uppsala Universitet bedriver vi studier i syfte att öka kunskapen om hälsa, välmående och hur plastikkirurgi kan hjälpa människor med detta. Vi erbjuder därför alla våra kunder att kostnadsfritt delta i våra forskningsprogram med uppföljning efter ett, tre och fem år – det är vi ensamma om i Skandinavien!

Handla i vår webbshop!

NeoStrata är dermatologiskt utvecklad hudvård som gör skillnad för din hy. Klicka på ”Köp-knappen” för att läsa mer om våra produkter och för att beställa on-line.

Köp NeoStrata