Din klinik i Uppsala för skönhet & välmående

Carovivakliniken

Om kliniken

Välkommen till Carovivakliniken!

Jag grundade Carovivakliniken för att ge mina kunder det absolut bästa inom plastikkirurgi utifrån vetenskap, utbildning, erfarenhet och estetiskt sinne. Under många år har jag utvecklat min kirurgiska teknik, mina metoder och min konsultationsprocess. Jag har en unik skolning inom estetisk plastikkirurgi och lång erfarenhet av alla typer av plastikkirurgiska ingrepp. Jag tror på devisen ”allt som kirurgen berättar före operationen är information, det som berättas efteråt är bortförklaringar”.

Den konsultationsprocess jag utvecklat grundar sig i min övertygelse om att välinformerade kunder mår bättre. Carovivaklinikens kunder ska vara de mest välinformerade på marknaden för plastikkirurgi, skönhet, hälsa och välmående. Vår webbplats ger dig därför viktig kunskap tydligare och mer strukturerat  än det mesta jag sett på marknaden. Vår omfattande kirurgiska uppföljning för alla kunder som vill, efter ett, tre och fem år, är vi ensamma om i Skandinavien. Vi samlar in data för vetenskaplig utvärdering av alla operationer i samarbete med forskargrupper på Uppsala Universitet.

Carovivakliniken är till för dig som önskar det bästa och vi erbjuder alla plastikkirurgiska operationer för bröst, ansikte och kropp. Vi lägger stor vikt vid personliga möten och alla behandlingar är skräddarsydda. Vårt fokus är kundens bästa, inte besparingar eller vinster. Kan vi inte hjälpa dig bättre än andra säger vi nej. Därför symboliserar kronan i vårt emblem dig som kund och skölden vårt löfte om att skydda dig. Min vision är att förändra synen på plastikkirurgi så att alla som vill ska våga ta steget att göra ett livskvalitetsförbättrande ingrepp oavsett vad anledningen må vara. Och att de ska kunna göra det på ett säkert sätt med bra resultat. Plastikkirurgi är så mycket mer än det som syns i media. Nu förändrar vi Svensk plastikkirurgi – en person och en operation i taget!

Välkommen till Carovivakliniken - eftersom du förtjänar det bästa.


 
Andreas Lindahl, MD, PhD
Läkare, Specialist i Plastikkirurgi
Fellowship trained Esthetic Surgeon
Grundare av Carovivakliniken