Din klinik i Uppsala för skönhet & välmående

Hud

Venus Bliss

Bli av med fett utan kirurgi

Vill du bli av med lokala fettdepåer utan kirurgi och helt utan återhämtningstid?

Venus Bliss värmer upp dina fettdepåer med laser 1064nm. Fettcellerna släpper då sina lagrade fettoljor vilket får vissa fettceller att krympa och andra att brytas ner helt. De kvarblivna resterna från cellerna förs bort av kroppen via lymfsystemet. Efter 30 minuters behandling stramas vävnaden åt med lymfmassage med hjälp av MP2 Varipulse. Resultatet syns efter 4-6 veckor och du behöver 3 behandlingar. Du kan gå till jobbet direkt efter behandlingen.

Om Venus Bliss

Operationstid:

60 min

Tid på kliniken:

ca 90 min

Åter till arbetet:

Direkt

Ingår:

30 minuters behandling med Venus Bliss fettsmältning, lymfmassage med MP2 Varipulse

Viktiga förberedelser

Det är viktigt att dricka mycket vatten veckan innan din behandling

Behandlingen

Vi börjar med att fotografera och mäta området du vill behandla. Vi fyller i dina uppgifter och justerar laserutrustningen så den passar just dig. Du får ligga i vår bekväma behandlingsstol och du har dina vanliga kläder på dig. Behandlingsområdet tvättas och torkas. Venus Bliss surrar lite när den arbetar så vi rekommenderar att du tar med dig hörlurar om du vill lyssna på musik under tiden maskinen arbetar. En behandling är 30 minuter. Längre behandling ger inte större effekt. När första steget är klart är det dags för steg två som är lymfmassage med MP2 Varipulse. Den sätter igång lymfsystemet som ska transportera bort resterna från fettcellerna. Du kommer ha en tydlig rodnad i huden som försvinner inom någon timme.

Efter behandlingen

Del av det fantastiska med Venus Bliss är att du inte behöver tänka på någonting efter din behandling. Du kan träna och leva precis som vanligt!

Vi finns här för dig

018-410 81 08PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AY2Fyb3ZpdmEuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BjYXJvdml2YS5zZTwvYT4=